Feestelijke opening ICK Het Spectrum

Algemeen

Op maandag 26 september wordt IKC Het Spectrum aan de Boslaan in Vlaardingen op feestelijke (en muzikale) wijze officieel geopend.

Het gebouw van IKC Het Spectrum aan de Boslaan heeft een metamorfose ondergaan en dat mag gevierd worden. Alle schoolklassen, de peuterspeelzaal en de BSO zitten nu in 1 gebouw met elkaar, er zitten geen groepen meer van ons IKC aan de Wilhelminastraat. Op 26 september start de feestweek. De feestweek wordt eerst in stijl geopend op maandagochtend. Op die dag zal er ook een prentenboekvoorstelling plaatsvinden voor de peuters en kleuters.

Open middag

Maandagmiddag is er een open middag van 15.30 tot 17 uur voor ouders, buurtbewoners, oud-collega’s en directeuren van andere Un1ek scholen. Ook start die dag een kleurwedstrijd voor de kinderen van het IKC. Op dinsdag wordt er een circuit georganiseerd inclusief popcorn op het plein.

Schoolreisje

De woensdag van de feestweek staat in het teken van het schoolreisje. Groep 1 tot en met 8 gaat met de bus naar De Efteling. Dat zal een geweldige ervaring worden voor alle kinderen.

Dans

De donderdag van de feestweek staat in het teken van dans. Alle klassen krijgen op die dag een dansworkshop en aan het eind van de schooldag, om 14.10 uur, zullen alle kinderen samen de dans opvoeren op het schoolplein, daar kunnen alle ouders naar kijken.

Kijk voor informatie op: kindcentrumhetspectrum.nl.