Agenda voor Vlaardingen

Algemeen
Lucas Hamming
Lucas Hamming (Foto: Nick Helderman)

vrijdag 18 november

De Sekszusjes

De Sekszusjes (bekend van YouTube) delen deze avond op goudeerlijke wijze, met herkenbaarheid, (plaatsvervangende) schaamte, bevrijdende relativering en hilarisch ongemak hun ervaringen en onzekerheden op het gebied van seks. Zie www.stadsgehoorzaal.nl.

zaterdag 19 november

Repaircafé in De Windwijzer

Het Repaircafé de Windwijzer is er op de derde zaterdag van de maand van 9.30 tot 12.00 uur. Reparaties zijn gratis, alleen voor onderdelen moet betaald worden. Aanmelden graag via de e-mail. repaircafe@dewindwijzer.nl. Broek kapot, een zoom naaien? Fiets kapot? Stofzuiger kapot? Kom naar het Repaircafé. De vrijwilligers hebben er weer zin in! Het adres: Schiedamseweg 95 in Vlaardingen.

Lucas Hamming

Lucas Hamming in het theater, géén rockmuziek, festivals, jankende gitaren en tussen zijn lange haar door speeksel spetterend schreeuwen in een roestende microfoon. Nee, alleen met een gitaar, zonder band, in een theaterzaal; dat is genoeg.

zondag 20 november

Bing is jarig (1+)

Bing is jarig en dat gaat hij vieren samen met de kinderen in het theater en al zijn bekende vriendjes Coco, Sula, Pando, Amma en natuurlijk Flop. Samen versieren zij alles zodat het partijtje kan beginnen. Dit feest is het hoogtepunt van de voorstelling, want al zijn vriendjes komen verkleed! Ook de kinderen (en volwassenen) in de zaal mogen verkleed naar dit verjaardagsfeestje komen. Zie www.stadsgehoorzaal.nl.

maandag 21 november

Kundalini-yoga

Elke maandag om 10:00 uur en om 11:30 uur. Kom kijken en doe mee met kundalini-yoga = superyoga in Buurtkamer VOP, Valeriusstraat 28, 3131TL Vlaardingen, tel. 06-41644049.

dinsdag 22 november

Mannenkoor Orpheus

Orpheus Vlaardingen is weer begonnen met de repetities. Elke dinsdag om 19.30 u in de Remonstrantse kerk aan de Hoflaan 39 in Vlaardingen, geopend vanaf 19 u. Wij kunnen er onder leiding van onze dirigent Michel de Valk direct weer flink tegenaan, want op 24 september en 15 oktober hebben wij al optredens. Geïnteresseerde mannen zijn van harte welkom om vrijblijvend kennis te komen maken. De koffie staat klaar. Meer info op: vmko.nl

Meditatie in beweging

Heb je behoefte aan meer rust in je hoofd en in je lijf? Maak dan kennis met de meditatieve, vloeiende bewegingen van Qi Gong & Tai Chi Tao. Je bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsles op dinsdag- of donderdagavond (19.45 - 21.00 uur), of vrijdagochtend (9.45 - 11.00 uur). Aanmelding telefonisch of via mail: Touchfit, Hendrik Casimirstraat 151. E-mail: info@innerlijkeglimlach.nl, tel.nr: 06-44804102. Kijk voor meer informatie op: https://innerlijkeglimlach.nl.

donderdag 24 november

Orgelconcerten

Op donderdag zijn er weer lunch concerten van 12:45 tot 13:45 in de Grote kerk van Vlaardingen met Aad Zoutendijk op het orgel.

Klaverjassen

Iedere donderdag middag klaverjassen in de Bijenkorf aan de Reigerlaan 100 in de Holy wijk. Als je van Klaverjassen houdt kom gerust eens kijken en speel mee.Aanvang: 13.20 uur inl. tel. 0613951276

Blind date

Volg Bob en Jenny tijdens hun allereerste date in de Nederlandse musical comedy Blind Dates en wees getuige van al het ongemak en alle gênante momenten die zo’n eerste ontmoeting met zich meebrengt. Voor iedereen die verliefd was, is, of het nog mag worden. Zie www.stadsgehoorzaal.nl.