90-jarige Jaap Vink vraagt boodschappen voor de Voedselbank als kado

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

De Vlaardinger Jaap Vink vierde afgelopen weekend een feestje. Hij behaalde een mijlpaal, want hij werd 90 jaar. Hij is een bekend judokampioen uit Vlaardingen met zwarte band.

Zijn dochter Caroliene stuurde een berichtje in over deze mijlpaal van haar vader om hem op deze wijze in het zonnetje te zetten. “Hij hield zich ook bezig met het fokken van dwerg teckels, waar hij 3 x wereld kampioen mee werd. Het is bekend van het schrijven van 4 Teckel boekjes over zijn geliefde teckel Sue en haar avonturen over Europa tot aan Zuid-America Peru. En niet te vergeten zijn klokken mannetjes waar hij mee exposeerde in het zonnehuis te Vlaardingen.”
“Hij was jaren werkzaam als sportmasseur, had een antiekwinkel ‘de Doofpot’, was beheerder van de sporthal en deurwaarder voor de gemeente Vlaardingen. Met de leeftijd van 90 is Jaap gelukkig nog kern gezond en hoopt volgend jaar 65 jaar getrouwd te zijn met Carolien (89 jaar). Met de leeftijd van 90 nog gezond te zijn vond Jaap het een lumineuze idee om geen kado’s voor zich zelf te wensen, maar donaties voor de Voedselbank voor hen die het niet zo makkelijk hebben.
Familie, vrienden en kennissen hebben daar gehoor aan gegeven en kwamen massaal naar Café Mes Schiedamseweg in Vlaardingen met tassen en dozen voedsel aan voor de bank! Er waren er ook die geld overgemaakt hebben naar de voedselbank, maar ook naar de dierenbescherming.
Na het feest keerde ieder tevreden terug naar huis en zeker Jaap die in zijn Sas was met een grote donatie voor de Voedselbank! Op naar de 100! Das het motto van Jaap!”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding