Mannenkoor Orpheus warmt de stemmen op voor kerstconcert

dinsdag 29 november 2022 19:00 t/m dinsdag 20 december 22:30

Mannenkoor Orpheus

Orpheus Vlaardingen heeft inmiddels al weer 2 optredens achter de rug. Wij repeteren nu volop voor ons Kerstconcert (mogelijk voor de laatste keer in de Grote Kerk) op 21 december. Elke dinsdag om 19.30 u in de Remonstrantse Kerk aan de Hoflaan 39 in Vlaardingen, geopend vanaf 19 u. Wij gaan er onder leiding van onze dirigent Michel de Valk flink tegenaan, maar na afloop is er ruimte voor ontspanning met een drankje en hapje. Ge├»nteresseerde mannen zijn van harte welkom om vrijblijvend kennis te komen maken. De koffie staat klaar. Meer info op: www.vmko.nl en via 0636564466 Geoefende zangers die snel aansluiten kunnen waarschijnlijk nog wel meezingen met ons Kerstconcert, daar gaan wij dan in ieder geval hard aan werken!