Wees verbaasd
Wees verbaasd (Foto: John de Meij)

Neuzelmarkt

zaterdag 3 december 2022 9:15 tot 14:00

Lieve mensen

Zaterdag 3 December zijn we weer open vanaf 9:30 tot een uur of 2.Aan de Baarnhoeve 83 in Vlaardingen de Neuzelmarkt.Een mooie plaats in deze dure tijd kom allen en u zult verbaast zijn over de prijzenVeel mooie puzzels voor jullie 1 euro ps ,sinterklaas aanbieding.Of heb je nog spulletjes te brengen dat kan natuurlijk ook, we hebbem het hard nodig.

Op 10 December is in de grote zaal vanaf 10:00 uur ook een kerstmarkt, de grote zaal is vlakbij de Neuzelmarkt aan de Baarnhoeve.Ook daar zijn de prijzen zeer laag, kom allen a.u.b.Voor meer informatie bel Hans 06 1282 53 43Tot Zaterdag 9:30.En laat het Goed voor een keer kom naar Hans en lever je spullen in op zaterdag of elke week op woensdag tussen 2 en 3 uur.Dank u en tot ziens..En we zijn elke 2 weken op een zaterdag open, dus om de week.Komt u ook een keer gezellig struinen in onze prachtige kringloopwinkeltje.En sinds een paar weken zijn we elke Woensdag open van 14:00 uur tot 15:00 uur om spulletjes te brengen die u niet meer nodig heeft.Dank u en tot ziens..