Afbeelding
(Foto: )

Meditatie in beweging

dinsdag 6 december 19:45 - 21:00

Heb je behoefte aan meer rust in je hoofd en in je lijf? Maak dan kennis met de meditatieve, vloeiende bewegingen van Qi Gong & Tai Chi Tao. Je bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsles op dinsdag- of donderdagavond (19.45 – 21.00 uur), of vrijdagochtend (9.45 – 11.00 uur). Aanmelding telefonisch of via mail.

Een Qi Gong les betekent: Je hoofd leegmaken en ‘thuiskomen in jezelf’. Weer contact maken met je vitaliteit. Met plezier bewegen, zonder iets te forceren, zonder dwang. De trage, ritmische en vloeiende bewegingen zorgen voor een diepe ontspanning die vaak de hele week doorwerken. Qi Gong zorgt niet alleen voor innerlijke rust, het heeft ook een positief effect op onder andere de bloedsomloop, de beweeglijkheid en kracht van de spieren, de spijsvertering, het concentratievermogen, het evenwicht en het coördinatievermogen. Kortom Qi Gong bevordert je geestelijk en lichamelijk welzijn. En het is heerlijk om te doen. Ingrid van Breemen van Innerlijke glimlach geeft al ruim 18 jaar met succes wekelijkse lessen en workshops Qi Gong & Tai Chi Tao, voorheen in Schiedam en sinds kort in Vlaardingen: Touchfit, Hendrik Casimirstraat 151. E-mail: info@innerlijkeglimlach.nl, tel.nr: 06-44804102.

Kijk voor meer informatie op: https://innerlijkeglimlach.nl.