Varen met de Fluisterboot
Varen met de Fluisterboot (Foto: Cora smeets)

Varen met de Fluisterboot

zondag 29 mei 2022 12:16 t/m 13:16

Momenteel is het de mooiste tijd van het jaar om er met de Fluisterboot Andante op uit te gaan.

Dat kan iedere woensdag/zaterdag en zondag voor onze reguliere  tocht van minimaal anderhalf uur. Bekijk de website: srvv.nl

De succesvolle tocht naar melkmuseum en beeldenkas is voor 29 mei reeds volgeboekt. Maar op zondag 26 juni hebben wij de tocht weer in ons programma opgenomen dus boek nu dan kunt u met ons mee. Vanaf 12.45 uur tot 17.15 uur maakt u kennis met oude en nieuwe cultuur. Zoals het boerenleven aan de Vlaardingse vaart, museum Zonnehoeve en de beeldenkas van Willem Berkhout in Schipluiden. Terwijl u langs de beelden loopt speelt er gezellig live muziek, is er wat te drinken en is er een kleine braderie. 

Locatie