Dwalen op een magische midzomeravond & Kruidwis maken
Dwalen op een magische midzomeravond & Kruidwis maken (Foto: Janneke van Ruijven)

Dwalen op een magische midzomeravond & Kruidwis maken

maandag 4 juli 2022 20:30 t/m 22:00

Kom je mee dwalen in de Broekpolder op een magische midzomeravond? De natuur is op haar hoogtepunt, het is een tijd van groei, bloei en overvloed. De perfecte tijd om kruiden te plukken, want de kruiden die je nu plukt, bevatten de meeste geneeskracht. We maken een natuurbelevingswandeling waarbij Janneke van Ruijven (Natuurgids, Natuurwijzer & Herborist in opleiding) een aantal magische kruiden zal behandelen die belangrijk zijn in deze tijd van het jaar, met Sint-Janskruid en Bijvoet in de hoofdrol.

Tijdens de wandeling worden de kruiden verzameld waar we vervolgens een kruidwis van zullen maken, een bosje magische kruiden die een jaar lang je huis zullen beschermen. Tot slot zullen de de kruidwis zegenen met de elementen.

Voor wie: Volwassenen (jongeren zijn ook welkom)
Wanneer: 4 juli 2022 van 20.30-22.00 uur
Locatie: De Broekpolder in Vlaardingen, de exacte locatie wordt bekend gemaakt na aanmelding.
Kosten: €15,- per persoon
Zelf meenemen: een vuilniszak/kleedje om op te zitten.

Aanmelden kan door je naam en telefoonnummer te mailen naar: info@hetdwaalspoor.nl.

Locatie