Afbeelding

Cursus bewust ademen

donderdag 29 september 19:30 - 21:45

Op donderdagavond 22 september start de Cursus Bewust Ademen. Kosten bedragen 140 euro, inclusief thee.

Data: 22, 29 september, 6 en 13 oktober 2022
Tijd: 19.30 – 21.45 uur
Waar: Touchfit, Hendrik Casimirstr. 151 Vlaardingen Holy (gratis parkeren)
Meer informatie: https://praktijkverhoeff.nl/bodymindwork-2022
Aanmelden: info@praktijkverhoeff.nl of 06-46653344

Cursus Bewust Ademen 

De adem centraal. Tijdens de 4 avonden doorlopen we de zogenaamde “Gezonde Ademcirkel”. Elke avond leer je jouw adem op een andere manier kennen. De verschillende manieren van ademen leren je over wat op dit moment belangrijke thema’s in jouw leven zijn. Denk onder andere aan veiligheid, goede zelfzorg, je durven uitspreken en vrijheid ervaren.
We bewegen, doen oefeningen op het gebied van ademhaling, inspanning, ontspanning en (actieve) meditatie. Je ontwikkelt een balans in denken, voelen en doen, leert ontspannen en met beide benen in het leven te staan.
Mijn begeleiding is erop gericht je weer bewust te maken en te leren luisteren naar de signalen en verhalen van jouw lichaam. Van daaruit is verandering mogelijk. Meer dan je misschien vooraf voor mogelijk houdt!