Handige tips voor een nieuwe baan

maandag 20 november 2023 13:00

Als je op zoek bent naar werk, is het belangrijk om te weten wat je wilt en kan. Hoewel er veel vacatures zijn, worden er soms dingen van je gevraagd die je nog nooit gedaan hebt. Of staan er werkzaamheden in de vacature waarvan het een tijd geleden is dat je het voor het laatst deed.

Hoe pak je dat aan?

Kom op maandagmiddag 20 november van 13.00 uur tot 15.00 uur naar de Bibliotheek de Plataan – Vlaardingen centrum. Dan staat de voorstelpitch op het programma. Hoe doe je dat? Hoe vertel je kort en duidelijk wie je bent, wat je sterke kanten zijn en waarom een werkgever jouw moet kiezen? Je leert het bij de gratis workshop in de bibliotheek. Samen met andere werkzoekenden bespreek je de tips en tricks om dit goed te doen.

Heb je een goed CV nodig?

Kom dan op maandagmiddag 4 december langs. Dan gaan we in de bibliotheek van 13.00 uur tot 15.00 uur bezig met het maken van een CV. Een CV dat opvalt, dat goed laat zien wie je bent en waarom ze jou moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Loop gerust binnen, jezelf opgeven hoeft niet. Bij binnenkomst ontvangen we je met koffie en thee. Wil je meer informatie, dan kun je bellen of Whatsappen naar telnr.: 06 457 975 56.