workshop
workshop (Foto: Bag to the Future)

ontwerp en maak jouw eigen leren schoudertas

donderdag 2 februari 2023 19:00 tot 22:00

Heb jij altijd al je eigen tas willen maken? Bij Bag to the Future krijg je de kans om je eigen tas te ontwerpen en maken! Tijdens de drie uur durende workshop krijg je een kijkje achter de schermen bij Bag to the Future en ga je zelf aan de slag met je tas! Mijn atelier is gevestigd in een oude haringrokerij aan de haven in Vlaardingen, een uniek en sfeervol verzamelpand met allerlei ondernemers. 

Workshop leren schoudertas maken:

- Duur: 2,5 tot 3 uur

- van 19:00-22:00

- Min 4 max. 6 personen

- Locatie: in het atelier van Bag to the Future aan de Koningin Wilhelminahaven ZZ 20 in Vlaardingen.

Er wordt een basismodel aangeleverd: de deelnemer kan dit vervolgens naar eigen wens aanpassen. Hiervoor kan gebruik gemaakt worden van verschillende kleuren (gerecycled) leer, voornamelijk bruin tinten, groen en zwart. Ook is er keuze uit verschillende sluitingen (wat betreft de tas) zoals een magneetsluiting en een clip sluiting. De flap van de tas kan rond, recht of hoekig gemaakt worden. De deelnemers zullen zelf het model ontwerpen, patroon in leer uitsnijden en de onderdelen plakken/ in elkaar zetten. De laatste drie kwartier wordt je tas voor je in elkaar gestikt.

Uiteindelijk gaat iedereen met een leuke eigengemaakte leren tas naar huis!


De workshop is inclusief:

- Materialen

- Koffie & thee

- Een cadeaubon van Bag to the Future 

Je kan je aanmelden voor een van de data online of zelf met een groepje van 4 tot 6 personen komen, dan kunnen we een datum inplannen.

Kijk voor meer informatie op www.bagtothefuture.nl/workshops