Afbeelding
(Foto: TV Holy)

Vlaardingen tennist: Open dag bij TV Holy

zondag 26 maart 2023 10:00 t/m 17:00

Zoek je een leuke sport? Wij nodigen alle kinderen en volwassenen uit om op zondag 26 maart kennis te komen maken met tennis bij TV Holy. Van 10.00 tot 13.00 verzorgen onze trainers leuke clinics (oefeningen) en zijn er diverse activiteiten voor de jeugd. Daarnaast kunt u genieten van lekkere hapjes en drankjes en is er de mogelijkheid om te spelen met bekenden of leden van onze club tot ca. 17:00! Meedoen is gratis. Voor nieuwe leden zijn er leuke aanbiedingen!! Voor meer informatie en opgave gaat u naar onze website: www.tvholy.nl. Of meld je aan via een whatsappje bij 06-44260176. Ons park is aan de Willem de Zwijgerlaan 220 te Vlaardingen.

Bij TV Holy wordt je begeleid door professionele en ervaren trainers die lessen op niveau aanbieden. Er hangt een veilige en positieve sfeer binnen de vereniging. Op onze banen kan het hele jaar getennist worden.