De regels van Floor (8+)
De regels van Floor (8+) (Foto: -)

De regels van Floor (8+)

vrijdag 26 mei 2023 19:00 tot 21:00

Naar de boeken van Marjon Hoffman

Jeugd & Familie

Regel 1.Als je Floor heet, moet je altijd een theatervoorstelling krijgen!

Want na de succesvolle boekenreeks van Marjon Hoffman en de met een Emmy Award bekroonde televisieserie De regels van Floor, kan een geweldige familievoorstelling vol humor en herkenbare familieproblemen natuurlijk niet ontbreken!

In het leven van de 11-jarige Floor gaat alles precies volgens plan. Oké, er komt best een grote verandering aan, Floor gaat na de zomervakantie naar de middelbare school, samen met haar beste vriendin Margreet. De toekomst ziet er rooskleurig uit. Maar dan heeft haar vader een verrassing…

Speelduur

Nog niet bekend

Credits

Naar de boeken van: Marjon Hoffman

Tekst: Marjon Hoffman en Ernst Jan van Rossen

Supervisie script: Don Duyns

Regie: Naomi van der Linden

Spel: o.a. Rutger de Bekker, Eva Poppink en Max Laros

Syb de Stadsleeuw

Bij deze voorstelling verwachten wij een bezoekje van onze mascotte Syb de Stadsleeuw. Syb (vernoemd naar de architect van ons theater Sybold van Ravesteyn) zal door de foyer rondlopen voor knuffels, high-fives, foto’s of gewoon even zwaaien. Syb kan niet wachten om het publiek te ontmoeten!

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Boek je kaarten via: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/de-regels-van-floor