Afbeelding
(Foto: door Tessa Bensch )

Familieopstelling; sta krachtiger op je plek

zaterdag 10 juni 2023 13:30 tot 16:30

Heb je een persoonlijk vraagstuk dat je wilt onderzoeken in een familieopstelling? Of ben je geïnteresseerd in wat familieopstellingen zijn en wat ze voor jou kunnen betekenen? Kom dan naar de opstellingsdag op zaterdag 10 juni in Vlaardingen.

Soms zijn er vraagstukken in je leven waarbij nog meer nadenken of nog harder je best doen, je niet verder brengen. Terwijl bepaalde patronen, valkuilen of blokkades terug blijven komen. Dan is het tijd om te gaan ervaren, te zien en te voelen. Een familieopstelling biedt je de mogelijkheid je vraagstuk op een andere manier te bekijken. Vanuit deze ervaring ontstaan nieuwe oplossingsrichtingen. Je staat bijvoorbeeld beter op je eigen plek in je eigen systeem, waardoor je minder last van anderen op je neemt.

Wie zijn wij?

Wij zijn Tessa Bensch en Liesbeth Remmers. Wij leerden elkaar kennen tijdens onze opleiding tot systemisch coach. Wij helpen je graag bij je vraag of laten je kennismaken met het werken met familieopstellingen!

Wanneer? 

Zaterdag 10 juni 2023 van 13.30 – 16.30 uur. 

Waar?

We maken gebruik van het atelier van Atie Keizerwaard, Philips de Goedestraat 162 in Vlaardingen.

Wat kun je verwachten?

We komen een dagdeel samen met een groep van 5 tot 12 mensen. Je neemt deel als representant of als vraaginbrenger. Als je een vraag wilt inbrengen, dan hebben we van te voren een telefonische intake. Als representant ben je beschikbaar om in de opstelling van de vraaginbrenger een plek, thema, persoon te representeren. Tijdens een dagdeel komen twee vraagstukken aan bod.

Kosten

We vragen vraaginbrengers en representanten een onkostenvergoeding van 10 euro per persoon. Hiervan verzorgen we de locatie, koffie thee en wat lekkers.

Aanmelden via https://mindfulmotionstudio.nl/systemisch-coach/familieopstelling-in-vlaardingen/