Musa
Musa (Foto: -)

Musa

zaterdag 10 juni 2023 20:30 tot 22:30

Schaakmat

Cabaret

Wanneer Musa acht jaar is verandert zijn wereld totaal als zijn vader besluit met het hele gezin het thuisland te verlaten en een nieuw thuis te zoeken in Europa. Bij aankomst in het koude Nederland keert zijn vader echter meteen weer alleen terug en blijven Musa samen met zijn broer, zusjes en moeder alleen achter in een land dat ze niet kennen en waarvan ze de taal niet spreken. Wat nu?

Schaakmat is de eerste solovoorstelling van Cameretten finalist Musa. Zijn stijl is uniek en kwetsbaar omdat zijn comedy voortkomt uit verhalen die uit het leven gegrepen zijn. Humor en kwetsbaarheid hebben namelijk één belangrijke overeenkomst: het verbindt. Neem plaats in de zaal en laat je meenemen door het leven van Musa vol herkenning, oprechtheid en puurheid, oftewel: cabaret dat je nog lang bijblijft.

Speelduur

Nog niet bekend

Credits

Foto: Anne van Zantwijk

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Boek je kaarten via: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/musa