Minters Mantelzorgcafé 11 april

donderdag 11 april 2024 10:00

Het mantelzorg café is er voor alle mantelzorgers uit Vlaardingen. Tijdens dit mantelzorg café is er ruimte voor ontmoeting, gesprekken en natuurlijk ook voor het stellen van vragen. Een plek waar u met andere mantelzorgers kennis kunt maken. Elke maand staat een ander thema centraal, soms met gastsprekers. Deze ochtend zal er iemand vanuit het wijkteam Vlaardingen aanwezig zijn en vertellen wat zij doen en kunnen bieden aan ondersteuning. Daarnaast is er een mantelzorgadviseur aanwezig die ochtend.

Locatie: De buurtkamer VOP, Valeriusstraat 28, 3131 TL Vlaardingen

U hoeft zich vooraf niet aan te melden. Het mantelzorg café vindt iedere tweede donderdag van de maand plaats van 10.00 - 12.00 uur. Deelname is gratis. Dus zorgt u voor een naaste? Dan bent u van harte welkom. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met één van onze mantelzorgadviseurs van Vlaardingen; Antoinette Eilering 06-51694096 of Cheneida Hasselbaink 06-55263655.