Op speelse wijze terug naar school met de Back to Schoolquiz in Ierse pub.
Op speelse wijze terug naar school met de Back to Schoolquiz in Ierse pub. (Foto: Teyt Entertainment)

Terug naar school met de Back to Schoolquiz in Ierse pub

donderdag 11 april 2024 20:00

Op donderdag 11 april organiseert en presenteert Teyt Entertainment de Back to Schoolquiz in The Irish Pub in Vlaardingen. Vanaf 20:00 uur gaan de teams de strijd met elkaar aan in deze doldwaze quiz.

In deze quiz gaan de spelers terug naar school. Gelukkig zonder strenge meester of juf, maar in plaats daarvan een flinke dosis gezelligheid, gekke fragmenten en een losse sfeer. Tijdens de quiz komen allerlei vragen voorbij aan de hand van de oude middelbare schoolvakken. 

Ben je nog thuis in de Duitse naamvallen? Raak je niet in de war van vragen over onze vaderlandse geschiedenis? Of ben jij nog altijd het rekenwonder van vroeger? Schrijf dan nu je team in (max. 5 personen) via teyt.entertainment@outlook.com.

 Teyt Entertainment presenteert al enkele jaren op eigenzinnige wijze themaquizzen. Presentatie en creatie is in handen van Tjerk van der Ende en Yke Takens.