Flyer Kliederkerk
Flyer Kliederkerk (Foto: Wendy van Leeuwen)

Kliederkerk

zaterdag 13 april 2024 14:45 tot 17:00

Zondag 14 april 2024 is er om 14.45 uur Kliederkerk in Stadspark ’t Hof en het Oranjepark, Hogelaan, 3134 VH in Vlaardingen. We verzamelen bij Het Doolhof naast de speeltuin. Het thema is: Twijfel jij weleens? Met elkaar ontdekken we: Heb jij vertrouwen in dingen? Wat durf jij wel, en wat niet? Wie geloof je wel, en wie niet? 

Allereerst lezen we een eerste Bijbelverhaal vooraf aan het paasverhaal. Daarna gaan we het thema en het Bijbelverhaal verkennen aan de hand van verschillende activiteiten. Vervolgens kijken we naar een tweede Bijbelverhaal, na het paasverhaal. Hoe staat het met het vertrouwen in Jezus na Pasen? Twijfel jij of je Jezus kunt vertrouwen? Hoe kan ons vertrouwen groeien? Daarna sluiten we de middag af met lekker eten. Kom jij ook? Iedereen is van harte welkom!  

Door de laagdrempelige opzet is Kliederkerk ontzettend leuk voor een brede groep mensen, niet- kerkelijk, kerkelijk of zoekende. Bij Kliederkerk er is altijd iets voor je te vinden, kom langs of neem iemand mee. Mail voor meer info naar: kliederkerkvlaardingen@gmail.com.