Stuur je eigen foto in
Stuur je eigen foto in (Foto: Ben Knoop)

Unieke fotowedstrijd in Broekpolder

zondag 14 april 2024 0:00 tot zondag 30 juni 23:59

Vanwege het 75-jarige bestaan organiseert de Amateur Fotografen Vereniging Vlaardingen (AFVV) een aantal activiteiten om het jubileum te vieren. Zo organiseert de vereniging  in samenwerking met de Federatie Broekpolder de fotowedstrijd “Broekpolder in 75 foto’s” waaraan iedere bezoeker van de Broekpolder kan deelnemen.

AFVV is vorig jaar zeer actief geweest tijdens de viering van Vlaardingen 750 jaar stadsrechten. Dit jaar bestaat de vereniging zelf 75 jaar. Om deze mijlpaal te vieren organiseert de vereniging in samenwerking met de Federatie Broekpolder de fotowedstrijd “Broekpolder in 75 foto’s” voor alle amateurfotografen met een camera of smartphone. 

“Op deze manier kunnen we de veelzijdigheid van onze prachtige Vlaardingse Broekpolder op een mooie manier laten zien” zegt Ben Knoop, organisator van de fotowedstrijd en lid van AFVV.  “En we hopen ook de liefde voor het fotograferen te versterken.”

De wedstrijd vindt plaats t/m juni 2024 en alle bezoekers van de Broekpolder mogen meedoen! Er zijn drie categorieën: landschap, dieren en recreatie. AFVV heeft voor de winnaars 9 leuke prijzen en de beste 3 foto’s worden geëxposeerd tijdens de jubileumexpositie van AFVV. 

De Federatie Broekpolder is enthousiast over de fotowedstrijd en sluit dan ook graag aan. Zij kiezen uit de 75 genomineerden twee foto’s die op het entreedoek van de Broekpolder afgedrukt gaan worden en stellen tevens enkele prijzen ter beschikking. 

Voor meer informatie en deelname ga naar: 

https://www.afvv.nl/broekpolder-in-75-fotos/