Flyer
Flyer (Foto: Hanneke Blom)

Biertje met de dominee

woensdag 17 april 2024 19:30 tot 21:30

Op woensdag 17 april is er om 19.30 uur biertje met de dominee in Café Mes aan de Schiedamseweg 17 in Vlaardingen. Het thema is: Ben jij nieuw hier? Een mooie gelegenheid om een drankje te komen doen en kennis te maken met de voorgangers Arjen van Wijk (Noorderlicht Vlaardingen) en Hugo Habekotté (wijkgemeente Holy en Centrum West). Iedereen is van harte welkom. Het eerste rondje is voor de dominee. Dus kom langs en neem je vriend of vriendin mee.

Het biertje met de dominee is een initiatief van de Protestantse Gemeente Vlaardingen om mensen, gelovig, zoekend of niet-gelovig, te ontmoeten op een plek waar van oudsher het leven wordt gedeeld: de kroeg. Op deze plek hopen we elkaar in een ontspannen en gezellige sfeer te spreken over dat wat jou bezighoudt.