Minicursus natuurvriendelijk tuinieren

woensdag 17 april 2024 20:00 tot woensdag 24 april 21:30

De natuur begint in jouw eigen tuin. Een groene tuin is namelijk niet alleen fijn voor jezelf, maar óók voor biodiversiteit en bereid je deze voor op het veranderende klimaat. Maak van je tuin een klimaatbestendige en prettige plek voor mens en dier.

Op 17 en 24 april geeft Jeroen Hooijmeijer, ecologisch tuinman, een mini-cursus ‘Natuurvriendelijk tuinieren’ in de Heemtuin Westwijk. Deze cursus is gratis (vrijwillige bijdrage), maar je moet je wel van te voren opgeven. Dat is doe je heel eenvoudig door een e-mail met daarin je naam, aantal deelnemers en telefoonnummer, te sturen naar: activiteitenheemtuin@fondssv.nl o.v.v. mini-cursus. Let op: er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers. Dus geef je snel op. De cursusavonden starten om 20.00 uur en duren tot ongeveer 21.30 uur.