Tafel van verbinding
Tafel van verbinding (Foto: btmoerman)

Mogen wij de tafel voor jou dekken ?

maandag 22 april 2024 18:00 tot 19:30

Stadslandbouw van Ruytenburch s MOM maaltijden op maandag, reeds 10 jaar met succes actief met koken voor Vlaardingers, heeft op 22 april nog enkele stoelen vrij.

We eten aan 1 lange tafel van verbinding: samen eten en fijne gesprekken. Je kunt ons vinden op de locatie KAS aan de Hofsingel 82-84 in Vlaardingen.

De donatie van de maaltijden is € 15,- voor een 3 gangen menu. Dit bedrag is inclusief een donatie aan de stadslandbouw en jouw financiële bijdrage voor het realiseren van een ontmoetingsdiner voor o.a. gasten met een smalle beurs. Bij aanmelding kan worden aangegeven of je alleen komt of met iemand anders en of je voor vegetarisch kiest mocht er met vlees of vis worden gekookt. Met andere dieetwensen en voedselallergieën kan geen rekening worden gehouden. Nadat je van MOM een bevestiging en nadere informatie hebt ontvangen dan eet je mee. Om je aan te melden of voor informatie mail je naar: maaltijdenopmaandag@gmail.com.