Het Loksias Quartet
Het Loksias Quartet (Foto: De Windwijzer)

Oostwijk klassiek met het Loksias Quartet

zondag 28 april 2024 15:30 tot 16:30

Op zondagmiddag 28 april opent De Windwijzer haar deuren voor een betoverend klassiek concert. Het Loksias Quartet zal het publiek verrassen met muziek tussen twee zintuigen: het gehoor en het zicht.  Een unieke ervaring waarbij muziek en kleur samenkomen in een harmonieus geheel.

Het Loksias Quartet, opgericht in Den Haag twee jaar geleden, bestaat uit getalenteerde musici: Phoebe Rousochatzaki (viool), Andrei Natasa (viool), Sergio Sanchez Perera (altviool) en Martin Alvarrez Diaz (cello). Tijdens het concert zullen zij een bijzondere benadering van klassieke muziek presenteren, geïnspireerd op Goethes Kleurenleer uit 1809. Bij elk muziekstuk wordt een specifieke kleur gepresenteerd, waardoor het publiek een unieke verbinding ervaart tussen geluid en visuele waarneming.

Muziekliefhebbers en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om deze bijzondere zondagmiddag bij te wonen. Het concert begint om 15.30 uur en de entree bedraagt €12,50. Graag vooraf aanmelden via ernemaat@hotmail.com. Kom en geniet van een onvergetelijke muzikale ervaring in een intieme setting. De Windwijzer is gevestigd aan de Schiedamseweg 95 in Vlaardingen.