Nokkiebeurs
Nokkiebeurs (Foto: De Windwijzer)

Nokkiebeurs

zaterdag 6 april 2024 9:00 tot 12:00

De Nokkiebeurs is de tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs in en van Vlaardingen! Met name kinderkleren en in beperkte mate kinderfietsen, autostoeltjes en buggy’s vinden via de Nokkiebeurs een nieuwe eigenaar tegen kleine prijsjes. De opbrengst gaat deze keer naar Save the children. Heb je nog speelgoed of kinderkleding in de kast liggen wat niet meer gebruikt wordt? Breng het naar De Windwijzer vanaf woensdag 2 april. Op vrijdag 5 april gaat om 19.00 uur de Nokkiebeurs in De Windwijzer van start en duurt tot 21.00 uur. Op zaterdagmorgen is de beurs van 9.00 tot 12.00 uur. Voor inlevertijden en meer info kijk je op www.dewindwijzer.nl. De Windwijzer is gevestigd aan de Schiedamseweg 95.