Mosab Anzo exposeert in de Groene Luiken

Cultuur
Werk van Mosab Anzo.
Werk van Mosab Anzo. (Foto: PR)

Tot 18 december exposeert Mosab Anzo met als thema ‘Somewhere’ in het aanloophuis De Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8 in Vlaardingen.

Mosab Anzo is in Syrie/Damascus geboren en heeft daar zijn Universitaire opleiding gevolgd. Zijn bachelor in Beeldende Kunst heeft hij in Libanon/Beiroet afgerond. Sinds 2015 woont hij in Rotterdam en is hij erg actief om hier zijn weg te vinden en dat gaat hem goed af. In 2017 heeft hij al meegedaan aan een groepsexpositie in het Museum van Vlaardingen. Hij heeft een enorme staat van dienst in zowel het Midden Oosten als in het Westen van zowel solo- als groepsexposities.

Schoonheid

Zelf vertelt hij over expositie SOMEWHERE ..

“Soms denk je aan iets dat je nooit zult kunnen bereiken. Dan gaat het over iets dat je eerder niet kende, iets waar je niet zeker van bent. Het is nog niet helder genoeg. Het is als de wind die je zintuigen van de ene naar de andere kant verwaaien. Je ziet de mensen die jouw lucht, plek en tijd delen als schaduwen op de grond. Alle ideeën en geluiden zijn in structuren gevat. Als je die dichter benadert dan wordt het innerlijk ervan onthuld en zie je de schoonheid van de delen, details en de verbindingen.”

Bezoeken

Geïnteresseerden zijn dagelijks tussen 13.00 uur en 16.00 uur welkom en een kopje koffie of thee hoort er ook nog bij.