UPDATE Oproep: Armband met as moeder verloren

Nieuws
Armband die verloren is/
Armband die verloren is/ (Foto: Privé)

Kim van Beek deed in onze krant en op de website een oproep van een verloren armband met het as van haar moeder. Woensdag liet zij ons desgevraagd weten:

“Hij is kapot en erg beschadigd, maar terug en gevonden door een klein meisje in de omgeving van Jofel aan de Plas.” Iedereen bedankt voor het delen en meekijken!  

Oproep van Kim van Beek

“Op donderdagavond 25 mei ben ik mijn armband verloren. Het is een gouden armband met diamant en achter de diamant zit het as verwerkt van mijn moeder. Met achterop de letter ‘A’ van haar naam. Ze is nu een jaar geleden overleden en ik heb als aandenken aan haar dit laten maken. Ik had de armband net een week. We zijn vanuit huis (Tulpstraat Ambacht) naar de auto gelopen, toen naar Jofel aan de plas, waar we op het terras hebben gezeten en binnen.”

“Vervolgens een rondje om het pand, terug naar de auto. En vanuit daar weer naar huis. We hebben het huis en de auto omgekeerd en met meerdere mensen, inclusief metaaldetector de route meerdere keren gelopen. Maar zonder resultaat. Ik denk dat iemand hem moet hebben gevonden.”

Afbeelding