Doe mee aan de Pubquiz voor goed doel

Nieuws
Vlaardingse stadsstrand.
Vlaardingse stadsstrand. (Foto: PR)

Weet je alles over sport, mis je geen aflevering van Boulevard, herken je die ene song bij de eerste toon of ken je alle feitjes over de slag bij Nieuwpoort? Doe dan mee met de Pubquiz van Rotary Vlaardingen op het Stadsstrand.

Het Stadsstrand wordt op 29 juni van 20.00 tot 22.30 uur omgetoverd tot de gezelligste pub van Vlaardingen en onder leiding van een professionele Pub quizmaster wordt er gespeeld voor mooie prijzen. Een team bestaat uit maximaal 5 spelers. Het inschrijfgeld is 100,- per team (dus 20,- per persoon). Wil je wel meedoen maar heb je geen een compleet team?

Solo inschrijven kan ook. De organisatie zorgt ervoor dat je in een superleuk team komt. Het volledige inschrijfgeld gaat naar de Sint-actie van Rotary Vlaardingen. Elk team zorgt ervoor dat minimaal drie Vlaardingse kids, die het thuis niet altijd makkelijk/breed hebben, een onvergetelijke Sinterklaasavond hebben. Compleet met een zak cadeautjes voor de deur en Sinterklaas lekkers. Dus trommel je vrienden, ooms, tantes, buren, collega’s op en doe mee. Inschrijven kan via PubQuiz 2023 (rotary.nl).