Diamanten bruidspaar maakt trouwfoto’s op het stadhuis

Nieuws
Diamanten paar Hans en Lona Lindhoudt maken hun trouwfoto's opnieuw op het Stadhuis en werden gefeliciteerd door de burgemeester.
Diamanten paar Hans en Lona Lindhoudt maken hun trouwfoto's opnieuw op het Stadhuis en werden gefeliciteerd door de burgemeester. (Foto: PR)

“Mijn ouders Hans en Lona Lindhoudt zijn 10 september 60 jaar getrouwd. Bij de ‘oude’ medewerkers van de gemeente Vlaardingen zijn zij bekend als meneer en mevrouw Lindhoudt.”

door Mariska

“Op maandag 4 september hebben zij een super mooie middag gehad in het oude stadhuis. Er zijn mooie foto’s van hen gemaakt in de oude hal. De burgemeester heeft hen gefeliciteerd en een praatje met hen gemaakt. Mijn moeder heeft 25 jaar voor de gemeente gewerkt in het stadhuis als koffiedame en later als cheffin van het bedrijfsrestaurant van het gemeentehuis.”
“Daarna heeft zij alle bedrijfskantines van de gemeente Vlaardingen bemand. In deze periode heeft ze veel mooie momenten meegemaakt met de diverse burgemeesters en wethouders en natuurlijk met de personeelsleden. Samen met mijn vader organiseerde zij vele dingen zoals; puzzeltochten en personeelsfeesten. Daarnaast maakte zij mooie buffetten voor de personeelsverenigingen.”
“Zij hebben hier beide mooie herinneringen aan. 28 jaar geleden is mijn moeder gestopt bij de gemeente. Hierna zijn mijn ouders pannenkoekenhuis ‘t Hof begonnen. 3 jaar geleden hebben zij het ‘stokje’ aan mij overgedragen. Daardoor genieten ze nu al 3 jaar thuis van hun wel verdiende rust. Ik wilde hen voor hun 60 jarig huwelijk in het zonnetje zetten. Hiervoor zijn de foto’s van 60 jaar geleden in het stadhuis op 4 september nog een keer gemaakt. Ze hebben samen genoten en mooie herinneringen er bij gemaakt.”