Stefan uit Vlaardingen wint 5.000 euro bij Miljoenenjacht

Nieuws
Stefan uit Vlaardingen wint 5.000 euro bij Postcode Loterij Miljoenenjacht.
Stefan uit Vlaardingen wint 5.000 euro bij Postcode Loterij Miljoenenjacht. (Foto: Roy Beusker Fotografie)

Stefan (29) uit Vlaardingen is de winnaar van 5.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zondag te zien was bij SBS6. Stefan won de prijs nadat hij in de eerste ronde van het spel besloot om geen plaats te nemen aan de desk in de volgende ronde.

In plaats daarvan koos hij ervoor om een koffer open te maken. Stefan koos voor koffernummer 4 en dat bleek een prima keuze: in deze koffer bleek een bedrag van 5.000 euro te zitten. Stefan mocht een koffer kiezen omdat hij het dichts bij het goede antwoord van de derde vraag uit de eerste ronde zat. De vraag was: hoeveel Nederlanders van 25 tot 40 jaar woonden op 1 januari van dit jaar nog bij één of beide ouders thuis, volgens het CBS? Stefan koos voor een koffer in plaats van een plek achter de desk, omdat hij graag de auto wilde winnen. Toen in koffer 4 een bedrag van 5.000 euro bleek te zitten reageerde hij enthousiast: ‘’Dit is ook helemaal goed!’’

Twee winnaars

Naast Stefan viel er nog een inwoner uit Vlaardingen in de prijzen. Jos uit Vlaardingen kwam tot de tweede ronde, maar viel daar als tweede af. Als troostprijs nam hij 2.000 euro mee naar huis. Hoofdprijs gaat naar Ivo uit Marum Ivo uit Marum speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 679.000 euro.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met per vak vijftig deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen. ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 1 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 19.55 uur bij SBS6.