Swingende start: Dansen samen met je kind

Nieuws
Nieuw en gratis dansproject voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar én hun ouders.
Nieuw en gratis dansproject voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar én hun ouders. (Foto: KADE40)

Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen zet samen met KADE40 een nieuw project op voor Zorgzaam Vlaardingen.

In 2023 hebben er al meerdere projecten voor Zorgzaam Vlaardingen plaatsgevonden die de dansschool en het cultuurhuis samen hebben georganiseerd. En in 2024 gaat het verder. Naast de projecten ‘Dance with your reflection’ en ‘Dans je lekker in je vel’, organiseren Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen en KADE40 het nieuwe dansproject ‘Swingende start’.
Dit nieuwe dansproject is speciaal voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar én hun ouders om het leven op een gezonde manier te starten. Door gelijk swingend van start te gaan leren de kinderen aan fysieke vaardigheden te werken op een dansante manier.

Dit project werkt niet alleen aan fysieke en sociale vaardigheden door middel van dans, maar tijdens deze 10 weken zal er ook regelmatig een moment zijn met een diëtist om ook te kijken naar de rol van voeding op een gezonde levensstijl. Op deze manier wordt er op preventief aan gezondheid gewerkt.
Het project bestaat uit vier rondes van tien weken. Ieder blok geeft 15 ouders en kinderen de mogelijkheid om tien weken lang actief bezig te zijn met gezondheid. Wees er snel bij, want de eerste ronde van tien weken start al op woensdag 10 januari om 14.00 uur in cultuurhuis KADE40.

Aanmelden

Meld je aan en doe gratis samen mee. Aanmelden kan via het e-mailadres: info@ballet-endansstudioschiedam.nl.