The Freddie Mercury Story: dichterbij de sound van Queen kun je niet komen

Nieuws
Band Crazy Little Things.
Band Crazy Little Things. (Foto: PR)

Hij was ongrijpbaar tijdens zijn leven, ondanks talloze documentaires en films. Freddie Mercury is en blijft de meest magische ster in de geschiedenis van de popmuziek. Popjournalist, schrijver, Veronica-DJ en drummer Jean-Paul Heck dook - net als bij de vorige show Queen: The Story  met zijn band Crazy Little Things in het leven van Mercury.

Over het resultaat schreef De Volkskrant in een recensie dat je niet dichter bij de sound van Queen kunt komen en Leo Blokhuis noemt deze tribute band een heuse sensatie. Ervaar het zelf op zaterdag 2 maart (20:15 uur) in de Stadsgehoorzaal, kaarten via de Theaterkassa (Schiedamseweg 51, 010 434 05 00) en stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/the-freddie-mercury-story.

Jean-Paul Heck ging op pad met een camera om bekende Nederlanders te vragen wat hun herinnering aan Queen-legende Freddie Mercury is en trok naar Londen om gesprekken met vrienden van Freddie te filmen voor deze show. In The Freddie Mercury Story staat alles in het teken van de ongelooflijke songs die de in Zanzibar geboren superster tijdens zijn leven maakte. De geweldige muziek wordt door een zevenmanformatie, met zanger Marijn Geluk als frontman, gespeeld. Voor de show werd een ragfijne selectie gemaakt van de beste, maar ook meest invloedrijke songs die Freddie Mercury in zijn leven schreef. Daarnaast komen ook andere grote hits van de band voorbij.

Crazy Little Things met The Freddie Mercury Story 

Zaterdag 2 maart – 20:15 uur

Kaarten (€ 28,50 incl. consumptie) via stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/the-freddie-mercury-story

Afbeelding