Samen Laagdrempelig Bewegen in Vlaardingen

Nieuws
Samen laagdrempelig bewegen bij het ViB,
Samen laagdrempelig bewegen bij het ViB, (Foto: PR)

Lijkt het je leuk om samen met anderen te ontdekken welke sport- en beweegmogelijkheden er in Vlaardingen zijn? Doe dan mee met het Kennismakingsprogramma Laagdrempelig Bewegen en ontdek wat past.

Dankzij een bijdrage vanuit het Vlaardings Sportakkoord is deelname voor inwoners van Vlaardingen gratis. Onder begeleiding van de buurtsportcoach van Vlaardingen in Beweging ga je samen met anderen, in een vaste groep, op bezoek bij verschillende Vlaardingse beweegaanbieders. Je kunt gratis verschillende activiteiten uitproberen. Door mee te doen kom je letterlijk in beweging en daardoor voel je je steeds een beetje fitter. Je krijgt meer motivatie en zelfvertrouwen om te gaan bewegen en om je gezondheid iets te verbeteren.
Het programma wordt in 2024 twee keer aangeboden, in het voor- en in het najaar. Op vrijdag 19 april start er een nieuwe groep. Je maakt kennis met: jeu de boules, fithockey, tennis, wandelen, CoreFit, Golden Sports, sportinstuif, badminton, golf, sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut en buiten bewegen. De kennismakingslessen vinden plaats op verschillende dagen, tijden en locaties. Het volledige programma de website van het ViB.

Aanmelden

Aanmelden kan t/m vrijdag 12 april. Ga voor meer informatie en om aan te melden naar: www.stichtingvib.nl/laagdrempelig. Lijkt het u leuk, maar komt het nu niet zo goed uit? Meld u dan alvast aan voor de groep die in het najaar start. Naast het kennismakingsprogramma zullen er in 2024 ook losse kennismakingslessen worden aangeboden. Houdt de website in de gaten, binnenkort vind je daar een overzicht van de eerste losse kennismakingslessen. Je kunt je daar apart voor aanmelden. Voor vragen, stuur een mail naar Lucia van der Laarse, projectleider Bewegen & Zorg bij Vlaardingen in Beweging (ViB): lucia@stichtingvib.nl of neem telefonisch contact op viatelefoonnummer: 010-3132778