Fenna Ramos in Vlaardingen met Zin in Zappelin LIVE!

Nieuws
Fenna Ramos in Vlaardingen met Zin in Zappelin LIVE.
Fenna Ramos in Vlaardingen met Zin in Zappelin LIVE. (Foto: PR)

Fenna Ramos komt op zondag 7 april met haar zeppelin de Stadsgehoorzaal in gevlogen om met haar vrienden en alle bezoeker(tje)s een spannend avontuur te beleven. In (3+) kunnen de allerkleinsten kijken en luisteren, maar ook naar hartenlust meezingen, -dansen en genieten van hun televisie-idool Fenna!

En natuurlijk kan iedereen na afloop ook met Fenna op de foto. Kaarten zijn te koop via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/zin-in-zappelin-live.

Met haar televisieprogramma Zin in Zappelin vol eigen liedjes en bekende kinderliedjes nodigt Fenna Ramos kinderen iedere dag uit om thuis met haar mee te zingen en te dansen, mee te knutselen en mee te genieten van haar avonturen. Nu krijgen al haar kleine fans de kans om in het écht samen met Fenna, Zappie, buren, vrienden, ouders, opa’s en oma’s en broertjes en zusjes een dag uit haar leven te beleven.

De Zappelin is stuk gegaan, maar Fenna moet op tijd een belangrijk pakketje afleveren voor Postbode Bert! Zouden de kinderen in het publiek kunnen helpen? In Zin in Zappelin LIVE komen alle vaste rubrieken langs en worden natuurlijk de grootste hits gedanst en gezongen, een middagje om nooit meer te vergeten!

Zin in Zappelin LIVE met Fenna Ramos  
Zondag 7 april – 13:30 & 16:00 uur
Kaarten (€ 19,50) via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/zin-in-zappelin-live