Spectaculaire voorstelling Checkpoint

Nieuws
Checkpoint in de Stadsgehoorzaal.
Checkpoint in de Stadsgehoorzaal. (Foto: PR)

Na het enorme succes van eerdere tournees is er een gloednieuwe theatershow uit de Checkpoint-reeks: Checkpoint Theater, het dak er af.

Op zondag 21 april (16:00 uur) zie je deze spetterende en ongelofelijke voorstelling vol spektakel, plezier, idiote proeven en interactie in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Kaarten zijn te koop via de Theaterkassa (Schiedamseweg 51) en https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/checkpoint-theater

Echt alleen bij Checkpoint Theater word je ín het theater meegenomen in de wereld van ontploffingen, schietende knakworsten, over het plafond lopen met elektromagneten en wedstrijden met rollerskates die aangedreven worden door vlakschuurmachines.

Er is niet alleen een hoop te zien, de kinderen in de zaal doen namelijk ook maximaal mee! Tijdens vijf rondes tussen de jongens en de meiden, wordt er met de zaal geprobeerd een heus wereldrecord te breken. De kinderen mogen proberen te vliegen met een zelfbouw-jetpack en in een bloedstollende challenge wordt voor eens en altijd beslist wie er het beste reukvermogen heeft. Checkpoint Theater, het dak er af! is interactiever, gekker maar vooral leuker en spectaculairder dan alle Checkpoint voorstellingen bij elkaar. Kom het zelf maar ervaren!

Checkpoint Theater – het dak er af!

Zondag 21 april – 16:00 uur
Kaarten (€ 29,50) via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/checkpoint-theater