Schrijfwedstrijd bibliotheek: ‘Vrijheid, geluk is voor iedereen… ?’

Nieuws
Schrijfwedstrijd bij bibliotheek Plataan.
Schrijfwedstrijd bij bibliotheek Plataan. (Foto: stockphoto)

Is schrijven je hobby? Let dan op, er is een nieuwe opdracht voor de jaarlijkse schrijfwedstrijd ter gelegenheid van de Week van de Cultuur: “Vrijheid, geluk is voor iedereen…?”

De Week van de Cultuur start in juni met een mix aan interessante culturele activiteiten. Ook aan schrijfliefhebbers is gedacht. De Bibliotheek de Plataan nodigt iedereen uit een tekst te schrijven voor de schrijfwedstrijd en die vanaf 1 mei in te zenden. Niet twijfelen, gewoon doen. Bekijk wel even de voorwaarden op de website van de bibliotheek.
Geïnteresseerden kunnen elk jaar weer meedoen en de uitdaging aangaan. Meedoen aan wedstrijden werkt motiverend, hiermee wordt het schrijven getraind en zijn er leuke prijzen te winnen.

De inzending mag maximaal 1500 woorden en minimaal 800 woorden zijn, de deadline is zaterdag 1 juni om 23.59 uur. Zo hebben de juryleden tijd voor alle inzendingen. Om deel te nemen dien je tenminste 16 jaar te zijn en ben je inwoner van het Plataan-gebied, Maassluis, Midden-Delfland en Vlaardingen. Ook is je inzending speciaal voor deze schrijfwedstrijd en niet eerder gepubliceerd. De titel van je tekst is “Vrijheid, geluk is voor iedereen…?”

“De inzending moet worden gestuurd naar cvdwaal@debibliotheekdeplataan.nl onder vermelding van: “Schrijfwedstrijd” of per post naar de Bibliotheek de Plataan Maassluis, Uiverlaan 18, 3145 XN. Vermeld naam, woonplaats en telefoonnummer. Alle wedstrijdvoorwaarden staan op de website van de bibliotheek https://www.debibliotheekdeplataan.nl/home/schrijfwedstrijd2024.html

De prijsuitreiking is tijdens de gala-avond van de Week van de Cultuur op zaterdag 15 juni in theater Koningshof.