Meet & greet van Careyn in Vlaardingen

Partnerbijdrage
Meet & greet van Careyn in Vlaardingen.
Meet & greet van Careyn in Vlaardingen. (Foto: PR)

Ben jij toe aan meer betekenisvol werk, een nieuwe uitdaging, of wil je verder groeien in je carrière? Kom dan naar de meet & greet momenten van zorgorganisatie Careyn. Tijdens deze meet & greets vertellen we je graag over de mogelijkheden om een carrière in de zorg te starten.

door Careyn

We hebben opleidingsplaatsen waar je door te leren en te werken meteen je kennis en vaardigheden in de praktijk kunt brengen. Ook zijn er specifieke opleidingsplaatsen om juist door te kunnen stromen via een opleidingsplaats naar een nieuwe functie zoals van bijvoorbeeld Verzorgende IG naar MBO Verpleegkundige. Bij Careyn bieden we verschillende opleidingen met een persoonlijke begeleiding.

We verwelkomen je graag op een van onze locaties om kennis te maken en je te informeren over de mogelijkheden!

De meet & greet is op woensdag 21 september 14:30 uur tot 15:30 uur in Vlaardingen (Oosthavenkade 43 | 3134 NW 1e verdieping).

Careyn

Careyn is de zorgorganisatie die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van haar cliënten, vooral voor kwetsbare ouderen. Zowel thuis als in de zorgcentra. Als het nodig is staan de vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om de juiste hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, mantelzorgers en vrijwilligers. Persoonlijk en altijd nabij.