V.l.n.r.: Iris van den Ouden, Annemieke van Loon, Marjolein Haalmeijer.
V.l.n.r.: Iris van den Ouden, Annemieke van Loon, Marjolein Haalmeijer. (Foto: PR)

Annemieke van Loon van Senz Uitvaartbegeleiding

Partnerbijdrage

De dames van Senz Uitvaartbegeleiding staan al bijna tien jaar bekend om hun persoonlijke en rustige begeleiding rondom het overlijden van een dierbare. Met respect, vertrouwen, empathie en warmte zorgt Senz ervoor dat de nabestaanden zich geheel kunnen concentreren op het afscheid. Want een definitief afscheid kan maar één keer goed gebeuren.

Gemma van Winden-Tetteroo

Marjolein Haalmeijer richtte in 2013 Senz Uitvaartbegeleiding op. Eén van haar teamleden is Annemieke van Loon. Zij woont al bijna haar hele leven in Vlaardingen, zij is getrouwd en moeder van twee kinderen. “Ik ken hier erg veel mensen via school, ik doe hier mijn boodschappen en sta langs het sportveld. Ik ben echt een onderdeel van de gemeenschap van Vlaardingen.”

Annemieke is er trots op om te mogen werken voor Senz. “In Vlaardingen zijn veel mannelijke uitvaartondernemers, terwijl het team van Senz bewust bestaat uit uitsluitend dames. Het werk is intens maar vooral ook heel dankbaar. Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar. Het geeft enorm veel voldoening omdat je, vaak op de achtergrond, nabestaanden mag ondersteunen bij de uitvaart en het afscheid van een dierbare. Ieder afscheid is uniek en het blijft bijzonder dat wij een aantal dagen onderdeel mogen zijn in de ondersteuning van de families en daar van betekenis kunnen zijn om het afscheid goed en passend te laten verlopen.”

Steun

Het team van Senz bestaat naast Annemieke van Loon uit eigenaar Marjolein Haalmeijer, haar dochter Iris van den Ouden, Marian Jongenotter en Esther van Vliet. Alle dames hebben een zorgachtergrond. Gedurende de hele periode rondom een uitvaart is steeds dezelfde dame uw aanspreekpunt. De dames bieden de nabestaanden aandacht, respect, vertrouwen, een luisterend oor, steun en houvast. “Wij komen op de meest kwetsbare momenten in iemands leven. Als je net een dierbare hebt verloren dan is het belangrijk dat er iemand is die je allerlei praktische zaken uit handen neemt, zodat jij je helemaal kunt richten op het afscheid. Naasten moeten zich gesteund voelen.”

Het afscheid kan in een kerk, het crematorium maar ook thuis, in de tuin of op het strand plaatsvinden. Het contact met de nabestaanden en hún gevoelens staat voorop, ook in de nazorg. “Desgewenst helpen we, nadat we met elkaar de vorm van het afscheid hebben bepaald, bij het uitzoeken van de kaart, de bloemen, het schrijven van een herinneringsverhaal of bij de keuze van een kist of ander omhulsel,” vertelt Annemieke. “Soms heeft de overledene al eventueel met familie een voorgesprek met ons gehad zodat hij of zij de wensen duidelijk heeft gemaakt. Ook daarin staan wij u graag terzijde.”

Informatie

Senz Uitvaartbegeleiding is in het bezit van het keurmerk Persoonlijke Uitvaart en heeft al jarenlang het vertrouwen en een hoge waarderingsscore van de families voor de dienstverlening. Ook als u elders verzekerd bent kan Senz de uitvaart voor u verzorgen.

Een voorgesprek en eventuele kostenbegroting zijn altijd vrijblijvend en kosteloos. Voor meer informatie kijk op de website: www.senz.nu of neem contact op via het volgende telefoonnummer:
 06-510 525 64.

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Vlaardingen

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Met de liquidatie van Jeugdstad verdwijnt een stukje Vlaardings erfgoed Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Vlaardingse Gouden Buur Award is aansporing tot collectiviteit en samenwerken aan gemeenschappelijke waarden Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Nationale Ouderendag: ANBO deelt bloemetjes uit Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Judith heeft al de helft van braintrainer bijeen gelopen Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Een sluitende en ambitieuze meerjarenbegroting moet Vlaardingen in de komende jaren uit het slop trekken Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
‘In de natste maand van het jaar regent het niet het vaakst’ Weer 27 sep, 18:26
Afbeelding
Zonnebloemen Koning 2022 heeft bloem van 4 meter 17 Algemeen 27 sep, 16:16
Afbeelding
Echt het laatste ‘onder de brug-feestje?’ Algemeen 27 sep, 15:12
Afbeelding
‘Ook sport lijdt onder hoge energieprijs’ Algemeen 27 sep, 10:23
Afbeelding
Op 8 oktober golfen voor Kika Algemeen 27 sep, 07:23
Afbeelding
The Kik neemt je mee in Songfestivalnummers! Algemeen 26 sep, 19:00
Afbeelding
Deltasport wil bovenin meedraaien Algemeen 26 sep, 14:23
Afbeelding
Leren tekenen en schilderen Algemeen 26 sep, 13:13
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Vlaardingen

Op Rodi Vlaardingen volg je het laatste nieuws uit Vlaardingen. Rodi Vlaardingen informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Vlaardingen

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Vlaardingen in je mailbox.

Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief