De nieuwe AH Buckers is officieel geopend!
De nieuwe AH Buckers is officieel geopend! (Foto: GvW-T)

Compleet verbouwde winkel: een echte AH Erlebnis!

Partnerbijdrage

Het lijkt wel of Schipluiden een compléét nieuwe winkel rijk is; de plaatselijke supermarkt Albert Heijn Buckers is geheel en al verbouwd. Alleen de buitenmuren zijn blijven staan. De rest is helemaal vervangen en gemoderniseerd. Op 1 november jl. werd de ‘nieuwe’ supermarkt officieel geopend. Kom snel een kijkje nemen!

Gemma van Winden-Tetteroo

Zodra je de fonkelnieuwe winkel binnenkomt voel je het al: het is gewoon een echte belevenis! “Een AH Erlebnis!” zegt Olaf Buckers, een van de eigenaren, lachend. Hoewel de officiële term, AHA Erlebnis, uit de gestaltpsychologie komt en waar een ‘plotseling dagend inzicht’ mee wordt bedoeld, is de woordspeling eigenlijk feilloos van toepassing op de prachtige zaak. De winkel is namelijk heel overzichtelijk, logisch en modern opgezet. Je ziet direct waar je naar op zoek bent. En dat alles is gerealiseerd binnen slechts tien dagen tijd!

Alles voor de klant

“Het is bijna niet te geloven dat het allemaal gelukt is,” vervolgt Olaf Buckers. “Iedereen heeft knetterhard gewerkt. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Zo wordt boodschappen doen voor onze klanten echt een feestje!” Dat feestje begon dinsdag jl. eerst met een receptie voor genodigden. ”We mochten gasten verwelkomen vanuit de organisatie, omliggende winkels en bedrijven, betrokkenen, collega’s en personeel, kortom een mooie opmaat naar het officiële openingsmoment om 11.00 uur. Want toen kwamen de belangrijkste mensen: onze klanten! Uiteindelijk doen we het natuurlijk vooral voor hen!”

Feestelijke opening

De hernieuwde winkel is geopend door eigenaar René Buckers die de handeling verrichtte samen met mevrouw Engel, één van de ouderen die wekelijks thuis opgehaald worden om koffie te komen drinken in de supermarkt om vervolgens, met boodschappen en al, weer naar huis gebracht te worden. “Hoewel wij inmiddels een supermoderne winkel hebben, zijn juist ook onze ouderen ons nog steeds heel dierbaar.” René refereerde in zijn speech natuurlijk aan alle inspanningen die geleverd zijn. Maar ook aan alle prachtige reacties die nu al van de klanten binnenstromen. “Het was een gigagrote operatie om in tien dagen tijd alles, maar dan ook werkelijk álles aan te pakken. Ik ben ontzettend trots op jullie allemaal!”

Winkel van ons allemáál

De supermarkt kreeg zijn metamorfose volgens een strak schema. “We kwamen elke dag in een andere wereld terecht,” blikken Trudy en Olaf Buckers terug. “We hebben zoveel reacties op het hele proces gekregen via Facebook en Instagram. En niet te vergeten van de mensen uit het dorp. Er stonden altijd wel belangstellenden door de ramen te kijken. Hondenbezitters liepen met hun viervoeters speciaal langs de winkel om dagelijks de vorderingen gade te slaan. Hartverwarmend! Zo zie je dat het niet alleen de supermarkt van Albert Heijn of de familie Buckers is, maar eigenlijk gewoon de winkel van alle inwoners van Schipluiden en omstreken!”

U vindt de vernieuwde winkel aan de Keenenburgweg in Schipluiden. Kom langs dan kunt u meteen ook gaan sparen voor het enige echte Schipluidense ganzenbord! Van harte welkom!

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Vlaardingen

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Veelzijdige Henk Poort zingt het American Songbook in Stadsgehoorzaal Algemeen 24 nov, 14:23
Afbeelding
Ontroerend verhaal over hun vader Algemeen 24 nov, 12:34
Afbeelding
Forse stijging aantal e-step boetes in Zuid-Holland Algemeen 24 nov, 12:15
Afbeelding
Kort nieuws uit Vlaardingen Algemeen 24 nov, 10:10
Afbeelding
Ingezonden brief: ‘Kenteken invoeren met parkeren én een bonnetje?’ Algemeen 24 nov, 08:45
Afbeelding
Kerstmarkt in Vlaardingen 2022 Algemeen 23 nov, 14:47
Afbeelding
Het is een hard gelag om na zes jaar met ziel en zaligheid een doel na te streven in het zicht van de haven te stranden Algemeen 23 nov, 14:23
Afbeelding
‘De prijs van cacao is veel te laag voor een cacaoboer om van te leven’ Algemeen 23 nov, 13:31
Afbeelding
De agenda van Vlaardingen Algemeen 23 nov, 11:01
Afbeelding
Green Friday beweging groeit Algemeen 23 nov, 08:45
Afbeelding
Column van Britt Planken: Vergankelijkheid Algemeen 22 nov, 15:34
Afbeelding
Expositie schilderverenigingen VOEKS en ‘Doe ’t lekker zelluf’ in KADE40 Algemeen 22 nov, 15:15
Afbeelding
Een rouwproces verwerken in de troostkantine van de Bethelkerk Algemeen 22 nov, 14:34
Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief