Hoogvliet Vlaardingen is vernieuwd!

Partnerbijdrage
Gevel Hoogvliet Vlaardingen.
Gevel Hoogvliet Vlaardingen. (Foto: PR)

Na bijna drie jaar in de tijdelijke winkel aan de Westhavenkade (aan de andere kant van de metrolijn) is de Hoogvliet supermarkt in Vlaardingen weer terug op de oude plek aan de Parallelweg 8.

Op 20 oktober werd de nieuwe winkel geopend onder toeziend oog van honderden klanten. Een mooi moment voor Hoogvliet-supermarktmanager Paul van Eeden. Het oude parkeerterrein en het pand tussen Hoogvliet en buurman Action zijn bij de nieuwe winkel gevoegd, waardoor er een gigantische supermarkt van ruim 2.500 m2 ontstaan is. De klant ervaart deze extra ruimte al meteen bij binnenkomst in de gastvrije entree. Paul van Eeden: “De nieuwe supermarkt is zo groot, dat we echt alles kunnen bieden wat de klant nodig heeft. De paden zijn lekker ruim, het assortiment is gigantisch en we hebben zelf een afdeling met to-go producten voor klanten die direct door gaan naar de metro.
Het nieuwe pand is voorzien van een ruime, moderne parkeergarage met goed toegankelijke parkeerplaatsen. De ingang van de parkeergarage zit op een andere plaats dan onze klanten in het oude gebouw gewend waren, namelijk in de Prins Hendrikstraat. En je parkeert er ook nog eens helemaal gratis.
Wij merken dat mensen in deze moeilijke tijden behoefte hebben aan een supermarkt als Hoogvliet. Hoogvliet is echt bewezen de goedkoopste en daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor een praatje en een beetje aandacht. Dus je betaalt minder én loopt met een fijn gevoel de deur uit. Wat wil je als klant nog meer?”

Paul van Eeden.