Eindejaarsmagazijn bij Bree’s New World

Partnerbijdrage
Bij Bree's New World moet het magazijn leeg.
Bij Bree's New World moet het magazijn leeg. (Foto: PR)

De jaarlijkse eindejaarsmagazijn bij Bree’s New World is dinsdag 27 december tot en met woensdag 4 januari 2023. Alles moet weg aan de Kotterstraat 8 in Vlaardingen.

De eindejaars magazijn opruiming is puur bedoeld om showroom en fabrieksrestanten op te maken. En dat geeft hoge kortingen. Vrijwel alle voorraad is van 2022. Slechts een paar oudere meubelstukken maken ook deel van uit van de collectie. Dat is ook de kracht van Bree’s New World: de meubelen zijn stijlvol en tijdloos, kunnen naadloos bij menig interieur worden ingepast.

De opruiming begon als een krasjes en deukjes verkoop tegen gereduceerde prijzen. Nu zijn er, naast incourante modellen, ook al enige jaren uitlopende showroommodellen verkrijgbaar. Eveneens voor zeer schappelijke prijzen. ‘En het moet gezegd: Het zijn altijd hele drukke dagen. Op deze manier krijgt het overgrote deel van de overtollige voorraad een prima eindbestemming.’

Tafels, stoelen, banken, fauteuils, eettafels dat is er te vinden. Sinds enige jaren aangevuld met het van oorsprong Duitse merk Banz Bord dat in Vlaardingse handen is. Ook hier loopt een aantal modellen uit de collectie en kan tegen scherpe prijzen worden weggezet. En zeg nu zelf: Wat is er mooier dan een design pronkmeubelstuk in de woonkamer waarin het voor weinig geld goed zitten is!

Magazijnverkoop

In het grote magazijn aan de Kotterstraat 8 in Vlaardingen staan vele meubels uitgestald, waaronder eetkamerstoelen, eetkamertafels, salontafels, (draai)fauteuils, kasten, zitbanken en karpetten tegen waanzinnig lage prijzen. Dit is een unieke en tevens de enige kans voor particulieren om hun slag te slaan! Het betreft onder andere beursmodellen, prototypen, annuleringen, overcomplete artikelen en artikelen met krasjes/deukjes.

Wat men ook zoekt, Bree New Wold heeft het tegen de scherpst mogelijke prijzen staan. Kom langs en zorg dat u er als eerste bij bent, dan heeft u de meeste keuze. Dit jaar vindt de opruiming plaats van dinsdag 27 december tot en met woensdag 4 februari 2023. Van 09.00 uur tot en met 18.00 uur Op vrijdag 30 december tot 21.00 uur en koopavond en 31 december tot 16.00 uur.