Machtig mooie opleidingen

Partnerbijdrage
Het STC is al meer dan 30 jaar de grootste opleider in Nederland voor vakmensen in de wereld van scheepvaart, logistiek, transport, de haven en procestechniek.
Het STC is al meer dan 30 jaar de grootste opleider in Nederland voor vakmensen in de wereld van scheepvaart, logistiek, transport, de haven en procestechniek. (Foto: S.Morel)

Ben je op zoek naar een vervolgopleiding? Maar wil je iets anders dan anders, stoer en echt. Waar alles groot wordt aangepakt: met megaschepen en magazijnen, grote vrachtwagens en vliegtuigen.

Maar waar ook uitdagende planningen worden gemaakt en internationale zakelijke deals worden gesloten. Prachtige en indrukwekkende werelden die de basis vormen voor het succes van Nederland als handelsland. Waar je straks een dijk van een baan vindt, met een goed salaris.
Het STC is al meer dan 30 jaar de grootste opleider in Nederland voor vakmensen in de wereld van scheepvaart, logistiek, transport, de haven en procestechniek. Hier word je opgeleid voor machtig mooie beroepen.

Leren door te doen

We geloven bij het STC dat je het beste leert door te doen. Daarom hebben we eigen opleidingsschepen, een oefenfabriek en het grootste simulatorenpark van Europa waar je veilig vaardigheden kunt aanleren. Als je de theorie begrijpt, ga je oefenen in de praktijk. Onze vestigingen liggen midden in het werkveld tussen de bedrijven waar je stage gaat lopen of aan het werk gaat later. De meeste van onze docenten komen ook uit de praktijk en kunnen uit eigen ervaring vertellen hoe het is om door het Suezkanaal te varen, een groot magazijn te managen of een schip te beladen met duizenden containers.

Wat word ik straks?

Wij leiden kapiteins op voor de zeevaart, binnenvaart, visserij of waterbouw, maar ook technisch specialisten waarmee ze samen het schip naar de bestemming brengen. Procesoperators en onderhoudstechnici, die samen complexe installaties als waterzuiveringen en windparken draaiend houden. Medewerkers en teamleiders van magazijnen, warehouses en de haven, die samen de bezorging van duizenden pakketten snel en veilig regelen. Supervisors die dit proces aansturen en zorgen dat er geld wordt verdiend. Maar ook commerciële onderhandelaars, die wereldwijde transportcontracten afsluiten.

Stuk voor stuk vakmensen die dag in dag uit aan de slag gaan. Vanuit hun kantoor, vrachtwagen, schip, trein, magazijn of installatie. Om samen een machtig mooie wereld in beweging te brengen én te houden. Wil jij dat ook? Kom aan boord bij STC mbo college. Meer informatie vind je op: www.stc.nl/mbo.