Het STC is al meer dan 30 jaar de grootste opleider in Nederland voor vakmensen in de wereld van scheepvaart, logistiek, transport, de haven en procestechniek.
Het STC is al meer dan 30 jaar de grootste opleider in Nederland voor vakmensen in de wereld van scheepvaart, logistiek, transport, de haven en procestechniek. (Foto: S.Morel)

Machtig mooie opleidingen

Partnerbijdrage

Ben je op zoek naar een vervolgopleiding? Maar wil je iets anders dan anders, stoer en echt. Waar alles groot wordt aangepakt: met megaschepen en magazijnen, grote vrachtwagens en vliegtuigen.

Maar waar ook uitdagende planningen worden gemaakt en internationale zakelijke deals worden gesloten. Prachtige en indrukwekkende werelden die de basis vormen voor het succes van Nederland als handelsland. Waar je straks een dijk van een baan vindt, met een goed salaris.
Het STC is al meer dan 30 jaar de grootste opleider in Nederland voor vakmensen in de wereld van scheepvaart, logistiek, transport, de haven en procestechniek. Hier word je opgeleid voor machtig mooie beroepen.

Leren door te doen

We geloven bij het STC dat je het beste leert door te doen. Daarom hebben we eigen opleidingsschepen, een oefenfabriek en het grootste simulatorenpark van Europa waar je veilig vaardigheden kunt aanleren. Als je de theorie begrijpt, ga je oefenen in de praktijk. Onze vestigingen liggen midden in het werkveld tussen de bedrijven waar je stage gaat lopen of aan het werk gaat later. De meeste van onze docenten komen ook uit de praktijk en kunnen uit eigen ervaring vertellen hoe het is om door het Suezkanaal te varen, een groot magazijn te managen of een schip te beladen met duizenden containers.

Wat word ik straks?

Wij leiden kapiteins op voor de zeevaart, binnenvaart, visserij of waterbouw, maar ook technisch specialisten waarmee ze samen het schip naar de bestemming brengen. Procesoperators en onderhoudstechnici, die samen complexe installaties als waterzuiveringen en windparken draaiend houden. Medewerkers en teamleiders van magazijnen, warehouses en de haven, die samen de bezorging van duizenden pakketten snel en veilig regelen. Supervisors die dit proces aansturen en zorgen dat er geld wordt verdiend. Maar ook commerciële onderhandelaars, die wereldwijde transportcontracten afsluiten.

Stuk voor stuk vakmensen die dag in dag uit aan de slag gaan. Vanuit hun kantoor, vrachtwagen, schip, trein, magazijn of installatie. Om samen een machtig mooie wereld in beweging te brengen én te houden. Wil jij dat ook? Kom aan boord bij STC mbo college. Meer informatie vind je op: www.stc.nl/mbo.

Afbeelding
Gewonde bij geweldsincident Dr. Wiardi Beckmansingel Vlaardingen 112-nieuws 29 jan, 04:00
Afbeelding
Ladies Night met Magic Mike's Last Dance bij bioscoop Vue Algemeen 28 jan, 14:07
Afbeelding
'Vechtersbaas' Crystal is te horen op Spotify Algemeen 28 jan, 11:12
Afbeelding
Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. naarstig op zoek naar burgerinitiatieven Algemeen 27 jan, 21:07
Afbeelding
Oranje Fonds zoekt buurtinitiatieven voor Appeltjes van Oranje 2023 Algemeen 27 jan, 14:23
Afbeelding
Stadsgehoorzaal trots op de resultaten van een spannend jaar Algemeen 27 jan, 12:34
Afbeelding
Wat is er te doen in Vlaardingen Algemeen 27 jan, 07:23
Afbeelding
Varend Corso Westland trapt editie 2023 af Algemeen 26 jan, 21:40
Afbeelding
Vrijwilligersbijeenkomst Stichting Aanzet en Bibliotheek De Plataan Algemeen 26 jan, 15:54
Afbeelding
De Wereldwijzer is klaar voor het feestjaar Algemeen 26 jan, 14:23
Afbeelding
Vrachtwagens rijden al heen en weer op de smalle Watersportweg Algemeen 26 jan, 12:34
Afbeelding
Geuzenpenning 2023 gaat naar Myanmarese organisatie AAPP Algemeen 26 jan, 10:54
Afbeelding
Rage On Parade zaterdag in De Kroepoekfabriek Algemeen 26 jan, 10:54