Kort sportnieuws uit Vlaardingen

Sport
Olaf Hanno reed zijn derde Stoneman MTB-rit. (Foto: PR)
Olaf Hanno reed zijn derde Stoneman MTB-rit. (Foto: PR) (Foto: )

Dankzij KNVB toch Victoria’04-VOC 2

Voor Victoria’04 stond voor de derde ronde van het bekertoernooi een thuisbeurt tegen VOC 2 op het programma. De Rotterdammers konden door vakanties, zakenreizen en blessures echter geen representatief elftal naar de Broekpolder sturen en vroegen Victoria’04 om de wedstrijd te verplaatsen. De KNVB stak er een stokje voor en eiste dat het duel gespeeld zou worden. En zo geschiedde.

Slobodan Dutina weer actief bij CION

Na drie jaar weggeweest is Slobodan Dutina (78) terug bij CION, waar hij eerder met Najim Nasri zeven seizoenen de hoofdmacht leidde. De voormalige Joegoslavische international en buitenspeler van SVV trainde drie jaar het Rotterdamse AGE/GGK. “Nadat ik daar was gestopt belde Sebas Verburgh me. Of ik zin had om terug te komen.” Dat was niet aan dovemans oren gericht. Dutina stuurt nu samen met Karel Buuron het tweede elftal aan.

En dat was drie

Olaf Hanno had zich voorgenomen om alle Stoneman MTB-bergroutes af te leggen. 

In Zwitserland reed hij al de Glaciara en in Italie de Dolomiti. Inmiddels kan hij ook de Oostenrijkse Taurista van zijn bucketlist schrappen. Nog twee te gaan. 

Blaashal keert terug

Omdat de nieuwe sporthal aan de Claudius Civilislaan dit winterseizoen nog niet beschikbaar is, keert de blaashal terug. Het gevaarte wordt op 18 oktober geplaatst. De club zoekt nu vrijwilligers, die helpen bij het leggen van de vloer.

Uitslagen oefenvoetbal

CWO-Skillz 2-3, Victoria’04-ExcelsiorM 021 1-2, Zwaluwen-VFC/za 0-4. 

Deltasport had op 12 september een oefenwedstrijd tegen IJsselmonde op het programma staan, maar gelastte dat duel af wegens het overlijden en uitvaart van clubman Rob Dooms..   

AGENDA

VOETBAL – zat (14.30): Zwaluwen-Smitshoek, HBSS-CION, DVO’32-Naaldwijk, CWO-MVV27, Victoria’04-Rozenburg, Deltasport-Vredenburgh, Berkel-VFC/za (15.00).

Zon: VFC-ZSGO/WMS (14.00).

DAMESVOETBAL: zat Brielle-CWO, CION-Ariston’80 5 (10.30), DVO’32-Berkel 4 (12.00), Zwaluwen-Gravenzande (13.15).

ZAALVOETBAL: don HBSS 7-Zwaluwen; vrij Stanga-Deltaspoprt, LFC 3-CWO.

HOCKEY: zon Maarssen-Pollux(h),.Barendrccht-Pollux(d) 

HONKBAL: zon PSV-Holy. Bijdorp 14.00 Schiedam-Wombats.

KORFBAL; zat Korbis-Twist.

PADEL: zaterdag en zondag vanaf 10.00 Schiedam Racketsport kwalificatietoernooi jeugd WK met Nederland, Oostenrijk, PortugaL en Zweden.

VOLLEYBAL: zat RVC/Libanon 5-Move4U(d), VVBV-Move4U(h).

WATERPOLO; zat DAW-ZVVS(h), VZV-ZVVS(d).