Wandelexcursie van Watergang naar Broek in Waterland door Varkensland

Algemeen
Ga mee op excursie door Varkensland.
Ga mee op excursie door Varkensland. (Foto: aangeleverd)

WATERGANG/BROEK IN WATERLAND -  Op onder andere zondag 19 september en zondag 17 oktober kun je mee met een gids op wandelexcursie van Watergang naar Broek in Waterland door het Varkensland. De activiteit duurt ongeveer van 14.00 - 16.30 uur.  Prijs: €12,50; inclusief ontvangst met koffie/thee en appeltaart in het dorpshuis De Nieuwe Boet, Dorpsstraat 64a, Watergang. De excursie is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.

Wandel samen met de gids van dorp naar dorp in het Varkensland. De wandeling start bij het dorpshuis De Nieuwe Boet in Watergang. Vanaf hier wandel je door de weilanden naar Broek in Waterland.  

Historie Varkensland

Onderweg vertelt de gids je natuurlijk alles over de historie en natuur van het Varkensland. In Broek in Waterland kun je ervoor kiezen samen weer mee terug te wandelen naar Watergang, deze tocht is circa 7 kilometer of je neemt vanaf daar de bus naar Amsterdam, dan heb je 3.5 kilometer gewandeld. 

Trek stevige schoenen aan

De tocht is niet geschikt voor mensen met een fysieke beperking, er wordt door weiland gelopen. Aangeraden wordt stevige schoenen aan te trekken! Honden zijn niet toegestaan. 

Meer informatie en aanmelden via deze link.Data activiteiten: zondag 19 september 2021 en zondag 17 oktober 2021.