Werkzaamheden op kruising ‘t Schouw: N247/N235

Algemeen
Omleidingsroutes.
Omleidingsroutes. (Foto: Provincie Noord-Holland.)

REGIO - Vanaf vrijdag 17 december tot en met zondag 19 december krijgt het kruispunt bij Het Schouw nieuw asfalt. Ook wordt de Termieterweg opnieuw geasfalteerd. Het bestaande asfalt is zodanig verouderd dat dit voor de vorstperiode vervangen moet worden. Gemotoriseerd verkeer moet komend weekend dus omrijden. 

Fietsers, voetgangers, bussen en nood- en hulpdiensten worden niet omgeleid. Er wordt gewerkt van vrijdag 17 december 20.00 uur tot zondag 19 december 9.00 uur. 

Werkzaamheden vanaf vrijdag

Van vrijdag 17 december 20.00 uur tot zaterdag 18 december 21.00 uur:

De Termieterweg wordt deels afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Dit voor de veiligheid van de weggebruiker en wegwerkers. Het oude asfalt wordt vervangen en de weg krijgt een nieuwe laag asfalt. Het gemotoriseerd verkeer van en naar Amsterdam kan nog steeds gebruik maken van de N247 en N235. Gemotoriseerd verkeer van en naar de Termieterweg worden omgeleid via Zunderdorp.

Werkzaamheden vanaf zaterdag

Van zaterdag 18 december 21.00 uur tot zondag 19 december 9.00 uur:

De Termieterweg is weer open voor gemotoriseerde verkeer richting Volendam. De richting naar Amsterdam wordt nog steeds omgeleid via Zunderdorp. 

Het asfalt op de N247 richting Volendam en op de kruising van de N247/N235 wordt vervangen. 

Het gemotoriseerd verkeer komende uit Amsterdam richting Volendam wordt omgeleid via de busbaan en de Termieterweg. Vanuit Ilpendam/Pumerend richting Amsterdam is voor gemotoriseerd 1 rijstrook beschikbaar. Komt u met de auto uit Amsterdam en wilt u naar Ilpendam of Purmerend, dan wordt u over de A10, A8 en A7 omgeleid. Verkeer vanuit Broek in Waterland, Monnickendam en Edam/Volendam richting Amsterdam wordt via de N244, A7, A8 en A10 omgeleid. 

Vanaf zondag wegen weer vrij

Vanaf zondagochtend 09:00 uur zijn alle rijrichtingen weer beschikbaar.