Rommelmarkt in de Broeker Kerk zaterdag 2 april

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Trudy Kunst)

BROEK IN WATERLAND - Gezelligheid troef op de rommelmarkt in Broek in Waterland 2 april. Vul voordelig je inventaris of serviesgoed aan, snuffel in de antiekhoek of laat de (klein-)kinderen speelgoed uitzoeken. Vind het boek dat je altijd al eens wilde lezen of ontdek een langspeelplaat uit vervlogen tijden. Op zaterdag 2 april is er weer een rommelmarkt in de Broeker Kerk in Broek in Waterland!

Wat is er te koop? veel boeken: oude en recente, romans, kinderboeken en informatietafels, stoelen, kasten en lampenborden, kopjes en glazen; potten en pannenvinyl (langspeelplaten en singeltjes) en curiosakleding en tassen. En nog veel meer. 

Heb je niets nodig? Ook dan zijn er genoeg redenen om op 2 april naar de kerk te komen. De koffie staat klaar met (huisgemaakte) cake en appeltaart. Of doe mee met de loterij. Volop gezelligheid!

Door iets te besteden op de rommelmarkt draag je bij aan het onderhoud van de Broeker Kerk.

Heb je leuke, mooie spullen waarvoor je geen bestemming meer hebt? Overtollige inventaris of serviesgoed? Zijn je kinderen hun speelgoed ontgroeid? Of moet je ruimte maken in je kledingkast? Alles wat nog goed bruikbaar en verkoopbaar is, is van harte welkom.

Op broekerkerk.nl lees je op welke manier je de spullen kan inleveren.

Rommelmarkt in de Broeker Kerk in Broek in Waterland

Zaterdag 2 april van 9.00-14.30 uur