Koffie in de wijk

Algemeen
Het team van De Bolder en WelzijnWonenPlus komt naar je toe.
Het team van De Bolder en WelzijnWonenPlus komt naar je toe. (Foto: aangeleverd)

MONNICKENDAM -De Bolder en WelzijnWonenPlus komen naar je toe . Heb je een goed idee? Kom er mee! 10 mei staat het team in de wijk met koffie, thee en koekjes.

Heb je een goed idee? Kom er mee!

Veel bewoners zouden graag meer doen in en met de buurt. Van elkaar ontmoeten tot aan samen bewegen of iets samen organiseren. Linda Henskes, Angela Kroon van Sociaal Cultureel Centrum de Bolder en Anneke Los en Tine Verdonk van WelzijnWonenPlus zijn benieuwd naar jou en de woonomgeving. 

“Heb je een goed idee, of heb je behoefte aan een gesprek met ons? Of behoefte aan meer informatie over SCC de Bolder of WelzijnWonenPlus en wat wij jou kunnen bieden? Kom langs bij onze tafel en deel het met ons. Wellicht kunnen we iets voor je betekenen.  Dinsdagochtend 10 mei staan we van 10.00-11.30 uur op het dorpsplein in Ilpendam. Kom gezellig langs! 

Wil je contact met het team van De Bolder en WelzijnWonenPlus, maar ben je niet in de gelegenheid koffie te komen drinken? Laat dit dan weten via de e-mail of via de telefoon.  SCC de Bolder is te bereiken via tel-nummer: 0299-650560 of via e-mail info@debolder.com. Welzijn WonenPlus is te bereiken via tel-nummer 0299-650480 en via e-mail waterland@welzijnwonenplus.nl