Zomerfair bij Inloophuis Wij-Allemaal

Algemeen
Een gezellige zomerfair met kraampjes, hapjes en drankjes.
Een gezellige zomerfair met kraampjes, hapjes en drankjes. (Foto: Han Giskes)

PURMEREND - Inloophuis Wij-Allemaal organiseert zaterdag 18 juni van 11 tot 15 uur een gezellige zomerfair om de zomer in te luiden en geld in te zamelen.

Iedereen is van harte welkom om te genieten van een gezellige markt en een hapje en een drankje. Denk hierbij aan kleding, accessoires, boeken, creatieve artikelen en nog veel meer. 

Er zijn leuke activiteiten om aan deel te nemen, zoals yoga en creatieve workshops, en natuurlijk is er informatie over het Inloophuis te verkrijgen. 

Tijdens de Zomerfair verkoopt het Inloophuis taart, gebakken door vrijwilligers, lekkere hapjes en drankjes. Daarnaast is er een loterij waar fantastische prijzen te winnen zijn! De opbrengst van alle activiteiten gaat geheel naar het Inloophuis, om hiermee na de zomer weer activiteiten voor haar gasten te kunnen organiseren. Er zijn nog kraampjes beschikbaar, dus neem contact op met coördinator Wendy kok, als je een kraampje wil huren. 

Locatie: Inloophuis Wij-Allemaal, Burgemeester D. Kooimanweg 11. Meer informatie is te vinden op de website en Facebookpagina van het inloophuis.