Jaarlijkse kerkdienst op het Hemmeland 26 juni

Algemeen
Kerkdienst 'Ik lief jou' op het Hemmeland.
Kerkdienst 'Ik lief jou' op het Hemmeland. (Foto: aangeleverd)

MONNICKENDAM - De Protestantse Gemeente Monnickendam organiseert zondag 26 juni de jaarlijkse Openluchtdienst op het Hemmeland.

Deze kerkdienst onder de open hemel wordt geleid door dominee Alexander Noordijk en heeft als thema: ‘Ik lief jou’. Op het surfstrandje aan de Gouwzee luisteren we naar het verhaal over de doop van Jezus. Waarin er uit de hemel een stem klinkt die zegt: ‘dit is mijn geliefde Zoon’. We reflecteren op wat die woorden vandaag de dag te zeggen hebben.

Gospelkoor Deliverance

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Gospelkoor Deliverance uit Amsterdam onder leiding van Erwin Young. Vijftien enthousiaste zangers en zangeressen geven deze viering een swingend tintje, begeleid door Rick Piepers op het keyboard.

World Servants

Tijdens deze samenkomst is tevens aandacht voor de Waterlandse World Servants. Het afgelopen jaar hebben deze 11 jongeren zich op verschillende manieren ingezet om geld in te zamelen voor de bijzondere reizen die zij deze zomer gaan maken. Binnenkort vertrekken ze naar Rwanda, Nepal en Zuid-Afrika om te bouwen aan verandering.

De Openluchtdienst start om 10:00 uur en een ieder die wil aanschuiven is welkom. De bewegwijzering vanaf de rotonde leidt je vanzelf naar het juiste strandje. Bij slecht weer wijken we uit naar de Opstandingskerk in Monnickendam.