Reuring biedt divers locatietheater

Algemeen
Marco Bonnissimo.
Marco Bonnissimo. (Foto: Aangeleverd.)

Zaterdag 25 juni - 20.00 uur.
Een echte Verbeeldingvoorstellng op Reuringlocatie, Boerderij Volgerwijck, Volgerweg 36. Toegang € 10,00

PURMEREND - De Reuringkrant is reeds verspreid. In dit artikel extra aandacht voor enkele voorstellingen.

De Zwermers 

Van versleten spijkerjack tot extravagante glitterjurk; onze kleding is een uitdrukking van wie we zijn. Wat zegt die ‘tweede huid’ over ons? De Zwermers brengen een ode aan de verscheidenheid en veelkleurigheid van de mens. Dompel je onder in een onophoudelijke stroom van kledingwissels ondersteund door een eenmansorkest met viool.

Burmster Jam Bam

Vrijdag 24 juni - 20:00 en 21:00 uur.
Merlijn Twaalfhoven staat samen met meer dan 100 muzikanten in het amfitheater tijdens de opening van het Reuring Festival op 24 juni 2022. De Burmster Jam Bam is een initiatief van Theater de Purmaryn, Poppodium P3 en Theater De Verbeelding. De voorstellingen duren 40 minuten. De toegang is gratis.

Theatrale fietstocht

Zondag 26 juni - 13:00, 14:30 en 16:00 uur

Fiets door Purmerend en de Beemster en geniet van mooie optredens tijdens de Theatrale Fietstocht op zondag 26 juni.

Laat je meenemen in een emotioneel en ontroerend portret over liefde tussen twee mensen in de context van een politieke situatie in Palestina door Ibrahim Mousa. Laat je verrassen door het optreden van Thjum Arts die met zijn droogkomische grappen alledaagse onderwerpen onder de aandacht brengt. Broers Joost en Daan Speelman combineren op een speelse wijze cabaret met muziek in hun vrolijke, rauwe en eerlijke voorstelling ‘Vooruitgaan is niet altijd rechtdoor’. Deze voorstelling start bij het Stamhuis.

Theatrale kinderwandeling

Zondag 26 juni - 10:00, 10:30 en 11:00 uur

Op het kabouterpad in het Beemster Arboretum is een speciale Theatrale kinderwandeling. De wandeling start met een hilarische goochelvoorstelling van Nico met zijn Kliko waarbij de goocheltrucs je om de oren vliegen. Daarna ga je op een muzikale reis over de mythische spin Anansi door Jeritza. Heeft deze spin echt magische krachten? De voorstelling van Jongleur Marco Bonissimo is een feestje en kijk je je ogen uit. De wandeling wordt afgesloten met een heerlijk Italiaans straciatella ijsje van Luciano Gelati. O sole mio. Deze voorstelling duurt 70 minuten. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Meer informatie: www.reuring.com.