Challenge4life obstacle run 9 juli

Algemeen
Daag jezelf uit tijdens de Challenge4 obstacle run.
Daag jezelf uit tijdens de Challenge4 obstacle run. (Foto: Richard Stavleu Archiefbeeld)

Afzien tijdens de Challenge4life obstacle run

MONNICKENDAM - Alle sportievelingen verzamelen. Op zaterdag 9 juli 2022 vindt namelijk de derde editie van de Challenge4Life obstacle run op het Hemmeland in Monnickendam plaats. Doe jij mee? 

Jong en oud kunnen op deze dag een sportieve uitdaging aangaan voor Huis aan het Water. Je kunt deelnemen als school, vereniging, familie, vrienden of gewoon als jezelf. De Start en Finish zijn op het surfstrandje met een ontmoetingsplein waar lekkere hapjes en drankjes te verkrijgen zijn. Voor de deelnemende kinderen en jeugd is er een heerlijk gratis ijsje van IJssalon Do op de Dijk. Het parcours is 2 kilometer lang en onderweg kom je 15 obstakels tegen. Je mag zo vaak rondgaan als je wilt. De deelnemers starten met een warming-up, verzorgd door Team Sportservice Zaanstreek-Waterland.

Je kan je hier inschrijven: https://challenge4life.nl/#inschrijven . Ook als je op de dag zelf bedenkt dat je mee wilt doen, ben je van harte welkom. Om Challenge4Life-Obstacle Run in goede banen te leiden en voor de veiligheid hebben wij een deelnemersreglement gemaakt waarmee je akkoord dient te gaan als je je inschrijft. Deelname aan Challenge4Life is op eigen risico. De door de deelnemers verzamelde sponsorbijdragen zijn bestemd voor Huis aan het Water. https://challenge4life.nl/